Workshops

IJskracht, ontdek de kracht van ijs – workshop basis (13 juni of 4 juli 2021, 10.00 – 14.00 uur)

De IJSkracht workshop Basis is een goede start om kennis te maken met ademhaling en IJS. Tijdens deze 4 uur durende workshop gaan we in op de gezondheidsvoordelen van kou en ademhaling. We gaan aan de slag met verschillende ademhalingsoefeningen en we zullen ons uiteindelijk voorbereiden op het IJSbad waar de workshop mee zal worden afgesloten. Kijk voor meer informatie op:

IJS-kracht.nl Logo

Life Safari ‘Ontdek Wat JIJ Echt Wilt In JOUW (Werk) Leven! 2 daagse training (27/28 mei 2021)

Je hebt grootse dromen en je wilt het maximale uit je leven halen, maar door alle dagelijkse drukte leef jij op de automatische piloot. Je droomt bijvoorbeeld al jaren over die ene mooie reis of over het starten van je eigen onderneming. Door het Life Safari programma te volgen ga je aan de slag met jouw belangrijkste levensdoelen en -wensen. Vijfkracht brengt je in beweging, zodat jij met focus afgaat op je doel. Het resultaat: grip op je leven, meer energie en een gelukkiger leven. Kijk voor meer info op:

Kampeer YogaWeekend met Yoga Karavaan (2-4 juli of 17-19 sept. 21)

Wakker worden bij de eerste zonnestralen. De vogels begroeten de nieuwe dag. De dauw glinstert op de grassprieten. Je slippertjes wachten buiten op je. Klaar voor je eerste yogales vandaag? Dit weekend staat in het teken van Yin Yoga, een milde vorm van yoga waarbij het vooral gaat om loslaten en ontspannen. Een fijne manier om steeds meer met je aandacht in je lichaam te komen, te voelen en op een zachte manier jezelf te voeden. Iedere ochtend starten we met een fijne meditatie, gevolgd door een yogales om het lichaam te ontwaken, te stimuleren en te voeden & voelen. Na de yogales staat er een heerlijk, natuurlijk ontbijt voor je klaar. Terwijl je je kop thee drinkt, kijk je uit over de velden. Welkom nieuwe dag!
Gedurende de dag doe je waar je zin in hebt; genieten van de natuur, een boek lezen bij je eigen tent, wandelen of wat kletsen met de andere yogi’s. Je bent om 11.30 uur welkom voor een inspiratiesessie, waarna we gezamenlijk lunchen.  De middag sluiten we af met een yin yogales, waarna we ons verwennen met een heerlijke voedzame maaltijd. In de avond kun je aansluiten rond het kampvuur of bij een rustige meditatie.

Micro Kampeertrektocht met BEP (19-20 juni 2021)

Er even lekker op uit in een onverwacht mooi stukje natuur in de Randstad. Je werkt aan je conditie voor die komende tocht in de bergen, terwijl we bijna het hele weekend onder zeeniveau zitten! Dit weekend nemen we ons huisje op de rug en ervaren hoe het is om daarmee een lekker stuk te wandelen. We geven, indien gewenst, uitleg over alles wat je wilt weten over het wildkamperen in de bergen en je kunt diverse outdoor-maaltijden uitproberen. We nemen je mee over de mooiste paadjes van de regio én we overnachten op de mooiste camping van Midden-Delfland, Buitengoed Ta Fête!

Klik hier voor meer info en inschrijven

Vive la France, wijnproeverij in de boomgaard, zondag 20 sept. ’20

Het is goed toeven in de boomgaard van Buitengoed Ta Fête, zeker met een lekker wijntje erbij! Wat is er nu beter dan samen met vrienden te genieten van exclusieve wijnen aan een mooi gedekte tafel in een groene buitenomgeving? Vive la France Wijnen maakt het mogelijk met een informatieve wijnproeverij. De wijnen smaken nog beter met de paarden, koeien en fruitbomen om je heen.

Je proeft maar liefst 6 verschillende kwaliteitswijnen uit Bordeaux en Elzas. Hierbij een lekker stokbroodje, olijfje en olijfolie. Tijdens de proeverij leer je alles over de wijnen.

Na afloop kun je uiteraard de wijnen en Franse producten kopen en bij aankoop van 6 flessen, ontvang je €5,00 retour. Beleef nu deze unieke ervaring!

Ontdek je eigen ruimte bij Ta Fête, vrijdag 2 oktober ’20 10.00-17.00 uur

Op het prachtige Buitengoed Ta Fête, een kleine groene oase in Midden Delfland, lijkt de tijd stil te staan. Hier vind je rust, ruimte, en stilte in een mooie omgeving met paarden, schapen en oude vruchten- en notenbomen.

Een plek waar je tijd kunt nemen voor jezelf. Waar je de gelegenheid hebt om te luisteren naar de natuur, je eigen vragen en te ontdekken hoe jij je eigen ruimte wilt invullen of innemen. Door te wandelen in stilte, je te laten inspireren door de omgeving en je ervaringen op een creatieve manier te verwerken, word je je bewust van wat jij nodig hebt en hoe je daar vorm aan wilt geven in je leven. De verschillende activiteiten/ oefeningen zullen je aan het eind van de dag een stap verder brengen op jouw pad.

Wij, Karlien van Haagen, natuur- en kunstzinnig coach en Jolanda Kluft wandelcoach, begeleiden deze dag en Angela van der Sande van Ta Fête zorgt voor een heerlijke, gezonde lunch.

Past dit bij jou, en wil je een hele dag heerlijk in de buitenlucht vertoeven, meld je dan aan via info@buitengoedtafete.nl

Bij slecht weer is er een binnenruimte waar we gebruik van kunnen maken. Er is plaats voor maximaal 8 personen.
We heten je van harte welkom!