1-day Lente Stiltedag


Evenementgegevens

  • Datum:

Welkom bij Yoga Karavaan

Yoga in de fijne buitenlucht, holistische voeding, genieten van de natuur. Ga je mee?

Het is zaterdagochtend, je rijdt door de polders. Je hebt vandaag de ruimte genomen voor een dag voor jezelf. Je raam staat op een kiertje en je voelt de frisse lentelucht. De natuur is ontwaakt als je aankomt – de haan begroet je opgewekt en de vogeltjes fluiten. Met een glimlach zie je hoe de lente zichtbaar is in de bomen en struiken, hoe alles begint te groeien. Zin in vandaag, om die nieuwe energie van dit seizoen te laten stromen.

Op reis naar jouw innerlijke natuur. En waar kan dat beter dan midden in de natuur? Wij zijn dol op de natuur en dompelen ons er graag in onder. De natuur brengt ons dichter bij onszelf, net zoals yoga en meditatie dat doen. Daarom vinden we die combinatie ook zo fijn! Tijdens een Yoga Natuur Weekend of op een fijn moment voor jezelf tijdens onze pop-up yoga in de buitenlucht. Rust, ontspanning en verdieping op jouw manier!

Deze Lente Stilte-dag beginnen we met een fijne kop kruidenthee en wat lekkers – tijd om even aan te komen op je plekje. Daarna starten we met een lange Yin Yoga les, gericht op de lente. De lente is de tijd van ontwaken, een nieuw begin en creativiteit. In de meditatie en de yoga houdingen zullen we die energie ook stimuleren bij jou.

Na de yogales kun je aanschuiven voor een fijne lunch – deze is klaargemaakt met verse & natuurlijke ingrediënten die passen bij dit seizoen volgens de 5-elementen voedingsleer van de Chinese filosofie. In de middag is er ruimte voor tijd voor jezelf, een stilte-wandeling met elkaar door de polders, reflectievragen en natuurlijk een kop verse thee. We sluiten de dag af met yin yoga & meditatie. Opgeladen en vol nieuwe energie ga je weer naar huis!

Deze dag verblijven we met elkaar in stilte –  bij het mooie Buitengoed Ta Fête in Schipluiden, midden in de polders. Een heerlijke plek om je even terug te trekken en in de buitenlucht te zijn. De authentieke boerderijruimte is voor ons beschikbaar, en ook buiten rondom de boerderij is het heerlijk vertoeven voor eventueel yoga, lunch & tijd voor jezelf.

De nieuwe energie van de lente laten stromen. Doe je mee?

Meer info/aanmelden: 13 mei 2023 – 1-day Yoga Lente Stiltedag– Yoga Karavaan