Vergaderen / trainingen

In onze boerderij hebben we verschillende ruimtes met ieder een eigen sfeer.

De Deel, onze vergaderhuiskamer

De vergaderhuiskamer (90m2) bevindt zich in het nieuwe deel, de voormalige stal (De Deel) van onze boerderij. De ruimte is in vergaderopstelling geschikt voor max. 12 personen. Aan alle kanten kun je door de ramen over het weidse polderland kijken en de middagzon zorgt voor mooi licht. Bij mooi weer stap je door de openslaande deuren zo op het terras. In de ruimte is ook een lekkere zithoek en een 65 inch scherm en flipover zijn standaard aanwezig.  Internet is voorlopig nog erg basic.

In de naastgelegen tuinkuimer zetten we de koffie/thee, zelfgemaakte taart/cake en de lunch van streekproducten voor u klaar zetten. Bij mooi weer kunnen jullie lekker op het terras eten. Indien gewenst kan de lunch ook zelf geregeld worden.

Prijs 2021 per dagdeel € 175,- (exclusief BTW) of € 150,- bij maximaal 6 personen.

Prijs 2021 hele dag € 325,- (exclusief BTW) of € 275,- bij maximaal 6 personen.

Onze vergader tuinkamer

De vergadertuinkamer (18 m2) bevindt zich in de aangebouwde serre met ramen aan alle kanten. Vanuit deze kamer heb je prachtig zicht op het omringende groen dat zorgt voor een heel rustgevende sfeer. Buiten lopen de schaapjes, de koeien en vliegen de vogels af en aan. Deze ruimte is geschikt voor kleine groepen (2-4 personen) en grenst aan het terras van de tuin. Hier kan bij mooi weer heerlijk buiten geluncht worden.

Prijs per dagdeel € 100,- (exclusief BTW)

Prijs per 2 dagdelen € 185,- (exclusief BTW)

Voorzieningen / lunch / catering

Geniet van zelfgemaakte lekkernijen met kruiden, groente en fruit uit eigen tuin. Op verzoek maken we de heerlijkste broodjes, salade en soep en hiervoor gebruiken we natuurlijk streekproducten uit Citta Slow gemeente Midden Delfland

Graag maken we een voorstel dat aansluit bij uw wensen.

Bereikbaarheid en gratis parkeren

Onze vergaderlocatie is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Delft, Den Haag, Westland en bevindt zich midden de Randstad. Toch ervaart u de sfeer van de polder en het boerenleven. In de verte kunt u de skyline zien van Rotterdam, Delft en Den Haag.

Wij bieden gratis parkeren waarbij de parkeergelegenheid beperkt is. Als onderdeel van uw buitenbelevenis bij buitengoed Ta Fête adviseren wij u te carpoolen of indien mogelijk met de fiets te komen, te wandelen en/of OV.

Zie ook onze routebeschrijving hoe u ons het makkelijkst kunt bereiken.

Klik hier op: aanvragen offerte vergaderruimte Buitengoed Ta Fête

Schrijf hieronder jouw beleving van de vergadering / activiteit