Vergaderen / trainingen binnen en buiten!

Aan het eind van het wilgenlaantje kom je bij onze boerderij met een rijke historie. De voorgevel is het originele deel van de boerderij met een rieten dak en een oude melkkelder. Het achterste deel, waar vroeger de stal was, is herbouwd met gebruik van de oude stalbinten. Hier bevindt zich de vergaderhuiskamer met aan alle kanten ramen. ‘A room with a view’ zeggen onze vergadergasten vaak. Zo kijk je altijd uit op de groene polder met koeien, paarden en prachtige oude bomen. In de naastgelegen tuinkamer zetten we de koffie/thee, zelfgemaakte taart/cake en de lunch van streekproducten voor jullie  klaar. Bij mooi weer kan dit ook lekker op het zonovergoten terras. Voor de boerderij bevindt zich net als vroeger de moestuin; hier plukken we in de zomer groenten en kruiden voor de lunch. En de fruitbomen geven sappige appels en peren waar we sap van laten persen voor bij de lunch. Ook kun je hier lekker even rondlopen in de lunchpauze. Wij verhuren onze ruimte altijd aan een groep tegelijk, dus is altijd exclusief voor jullie. Onze ruimte leent zich perfect voor een combinatie van binnen en buiten.

Onze vergaderhuiskamer ‘A room with a view’

De vergaderhuiskamer (90m2) bevindt zich in het nieuwe deel, de voormalige stal (De Deel) van onze boerderij. De ruimte is in vergaderopstelling geschikt voor max. 16 personen. Aan alle kanten kun je door de ramen over het weidse polderland kijken en de middagzon zorgt voor mooi licht. Bij mooi weer stap je door de openslaande deuren zo op het terras. In de ruimte is ook een lekkere zithoek. Een 65 inch scherm en flipover zijn standaard aanwezig.  Internet is basic vanwege het buitengebied.

Prijzen 2023; zie tarievenoverzicht en vraag een offerte aan.

4-16 personen (vergaderopstelling).

Onze vergader tuinkamer

De vergadertuinkamer (18 m2) bevindt zich in de aangebouwde serre met ramen aan alle kanten. Vanuit deze kamer heb je prachtig zicht op het omringende groen dat zorgt voor een heel rustgevende sfeer. Buiten lopen de schaapjes, de koeien en vliegen de vogels af en aan. Deze ruimte is geschikt voor kleine groepen (2-4 personen) en grenst aan het terras van de tuin. Hier kan bij mooi weer heerlijk buiten geluncht worden.

Prijzen 2023; zie tarievenoverzicht en vraag een offerte aan.

Voorzieningen / lunch / catering

Geniet van zelfgemaakte lekkernijen met kruiden, groente en fruit uit eigen tuin. Op verzoek maken we de heerlijkste broodjes, salade en soep en hiervoor gebruiken we natuurlijk streekproducten uit Citta Slow gemeente Midden Delfland

Graag maken we een voorstel dat aansluit bij uw wensen.

Afsluiten met een buitenactiviteit

Wilt u uw vergadering/overleg afsluiten met een gezellige groepsactiviteit? Kijk bovenaan in het menu bij WORKSHOPS naar de verschillende mogelijkheden of bespreek met ons uw wensen!

Tot de mogelijkheden behoren: een yogales, schapen drijven (op pad met schaapherder), keramiek workshop, pizza workshop (ook als lunch te bereiden), wijn proeverij, een wandeling over het klompenpad en als je zelf een ander idee hebt, gaan we kijken of dat mogelijk is.

Bereikbaarheid en gratis parkeren

Onze vergaderlocatie is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Delft, Den Haag, Westland en bevindt zich midden de Randstad. Toch ervaart u de sfeer van de polder en het boerenleven. In de verte kunt u de skyline zien van Rotterdam, Delft en Den Haag.

Wij bieden gratis parkeren waarbij de parkeergelegenheid beperkt is. Als onderdeel van uw buitenbelevenis bij buitengoed Ta Fête adviseren wij u te carpoolen of indien mogelijk met de fiets te komen, te wandelen en/of OV.

Zie ook onze routebeschrijving hoe u ons het makkelijkst kunt bereiken.

Klik hier op: aanvragen offerte vergaderruimte Buitengoed Ta Fête

Schrijf hieronder jouw beleving van de vergadering / activiteit


[site_reviews assigned_posts=”post_id”