Vergaderen / trainingen

In onze boerderij hebben we verschillende ruimtes met ieder een eigen sfeer.

Onze vergader huiskamer

De vergaderhuiskamer (36m2) bevindt zich in het oude deel van onze boerderij. De muren zijn behandeld met speciale leemstuc en dat zorgt voor een heel aangename atmosfeer. Met name de ochtendzon zorgt voor mooi licht en als het in de loop van de middag buiten warmer wordt, blijft het aan deze kant van de boerderij lekker koel. In de wintermaanden kan de  houtkachel opgestookt worden. In de ruimte zijn beamer en flipover standaard aanwezig.  Internet is voorlopig nog erg basic. Tijdens jullie bijeenkomst houdt Tarzan vanaf zijn matje de wacht.

In de naastgelegen ruimte bevindt zich de keuken waar wij de koffie/thee, zelfgemaakte taart/cake en de lunch van streekproducten voor u klaar zetten. Bij mooi weer kunnen jullie lekker op het terras eten. Indien gewenst kan de lunch ook zelf geregeld worden.

Prijs per dagdeel € 150,- (exclusief BTW)

Prijs hele dag € 275,- (exclusief BTW)

Onze vergader tuinkamer

De vergadertuinkamer (18 m2) bevindt zich in de aangebouwde serre met ramen aan alle kanten. Vanuit deze kamer heb je prachtig zicht op het omringende groen dat zorgt voor een heel rustgevende sfeer. Buiten lopen de schaapjes, de koeien en vliegen de vogels af en aan. Deze ruimte is geschikt voor kleine groepen (2-6 personen) en grenst aan het terras van de tuin. Hier kan bij mooi weer heerlijk buiten geluncht worden.

Prijs per dagdeel € 100,- (exclusief BTW)

Prijs per 2 dagdelen € 185,- (exclusief BTW)

Voorzieningen / lunch / catering

Geniet van zelfgemaakte lekkernijen met kruiden, groente en fruit uit eigen tuin. Op verzoek maken we de heerlijkste broodjes, salade en soep en hiervoor gebruiken we natuurlijk streekproducten uit Citta Slow gemeente Midden Delfland

Graag maken we een voorstel dat aansluit bij uw wensen.

Bereikbaarheid en gratis parkeren

Onze vergaderlocatie is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Delft, Den Haag, Westland en bevindt zich midden de Randstad. Toch ervaart u de sfeer van de polder en het boerenleven. In de verte kunt u de skyline zien van Rotterdam, Delft en Den Haag.

Wij bieden gratis parkeren waarbij de parkeergelegenheid beperkt is. Als onderdeel van uw buitenbelevenis bij buitengoed Ta Fête adviseren wij u te carpoolen of indien mogelijk met de fiets te komen, te wandelen en/of OV.

Zie ook onze routebeschrijving hoe u ons het makkelijkst kunt bereiken.

Klik hier op: aanvragen offerte vergaderruimte Buitengoed Ta Fête

Schrijf hieronder jouw beleving van de vergadering / activiteit