Vergaderen / trainingen binnen en buiten!

In onze boerderij hebben we verschillende ruimtes met ieder een eigen sfeer. Klik hieronder op de sfeerimpressie.

De Deel, onze vergaderhuiskamer

De vergaderhuiskamer (90m2) bevindt zich in het nieuwe deel, de voormalige stal (De Deel) van onze boerderij. De ruimte is in vergaderopstelling geschikt voor max. 16 personen. Aan alle kanten kun je door de ramen over het weidse polderland kijken en de middagzon zorgt voor mooi licht. Bij mooi weer stap je door de openslaande deuren zo op het terras. In de ruimte is ook een lekkere zithoek en een 65 inch scherm en flipover zijn standaard aanwezig.  Internet is voorlopig nog erg basic.

In de naastgelegen tuinkuimer zetten we de koffie/thee, zelfgemaakte taart/cake en de lunch van streekproducten voor u klaar zetten. Bij mooi weer kunnen jullie lekker op het terras eten. Indien gewenst kan de lunch ook zelf geregeld worden.

Prijs 2022 per dagdeel € 175,- (exclusief BTW) 4-16 personen (vergaderopstelling).

Prijs 2022 hele dag € 325,- (exclusief BTW) 4-16 personen (vergaderopstelling).

Onze vergader tuinkamer

De vergadertuinkamer (18 m2) bevindt zich in de aangebouwde serre met ramen aan alle kanten. Vanuit deze kamer heb je prachtig zicht op het omringende groen dat zorgt voor een heel rustgevende sfeer. Buiten lopen de schaapjes, de koeien en vliegen de vogels af en aan. Deze ruimte is geschikt voor kleine groepen (2-4 personen) en grenst aan het terras van de tuin. Hier kan bij mooi weer heerlijk buiten geluncht worden.

Prijs per dagdeel € 100,- (exclusief BTW)

Prijs per 2 dagdelen € 190,- (exclusief BTW)

Voorzieningen / lunch / catering

Geniet van zelfgemaakte lekkernijen met kruiden, groente en fruit uit eigen tuin. Op verzoek maken we de heerlijkste broodjes, salade en soep en hiervoor gebruiken we natuurlijk streekproducten uit Citta Slow gemeente Midden Delfland

Graag maken we een voorstel dat aansluit bij uw wensen.

Afsluiten met een buitenactiviteit

Wilt u uw vergadering/overleg afsluiten met een gezellige groepsactiviteit? Kijk bovenaan in het menu bij WORKSHOPS naar de verschillende mogelijkheden of bespreek met ons uw wensen!

Tot de mogelijkheden behoren: een yogales, schapen drijven (op pad met schaapherder), keramiek workshop, pizza workshop (ook als lunch te bereiden), wijn proeverij, een wandeling over het klompenpad en als je zelf een ander idee hebt, gaan we kijken of dat mogelijk is.

Bereikbaarheid en gratis parkeren

Onze vergaderlocatie is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Delft, Den Haag, Westland en bevindt zich midden de Randstad. Toch ervaart u de sfeer van de polder en het boerenleven. In de verte kunt u de skyline zien van Rotterdam, Delft en Den Haag.

Wij bieden gratis parkeren waarbij de parkeergelegenheid beperkt is. Als onderdeel van uw buitenbelevenis bij buitengoed Ta Fête adviseren wij u te carpoolen of indien mogelijk met de fiets te komen, te wandelen en/of OV.

Zie ook onze routebeschrijving hoe u ons het makkelijkst kunt bereiken.

Klik hier op: aanvragen offerte vergaderruimte Buitengoed Ta Fête

Schrijf hieronder jouw beleving van de vergadering / activiteit

waarom niet gewoon allemaal naar Ta Fête? zeker als je met elkaar wat door wilt akkeren.

Rated 5 out of 5
november 1, 2022

de titel geeft aan, dat we het een echte aanrader vinden om hier eens te zijn. Verrassende plek in de rust en ruimte van Midden Delfland. De Euromast zien, de A4 ergens onder je voeten. En dan opeens niks. Nou niks…nee, Ta Fête vinden. Gastvrij en gewoon lekker gewoon.

na een intensieve middag even een borrel op terras, wegmijmerend over de polder staren. Afgeleid worden door een paar koeien en weer verder mijmeren. Catering heel goed. Leuk veel “eigen” producten. Omweg waard.

CDA Westland raadsfractie

Rustige omgeving voor een strategie dag

Rated 4 out of 5
november 8, 2021

Wij hebben gebruik gemaakt van de Tuinkamer (november).. Toen wij aankwamen hing er mist over het weiland met een zonnetje erbij. Prachtig! Gedurende de dag trok de mist weg en hadden we weids uitzicht. Een mooie plek met een huiskamer gevoel en waar je in alle rust kan brainstormen zonder afleidingen om je heen. De verzorging was ook super. De hele dag door wordt alles aangevuld. De lunch was heerlijk en met zorg klaar gemaakt. Zeker een aanrader als je in een rustige en huiselijk omgeving wilt brainstormen.

Deborah - De Rotterdamse Ondernemerscoach

Antwoord van Buitengoed Ta Fête

Dank je wel voor de mooie review. Wij vonden het erg leuk om er voor jullie een mooie (buiten)belevenis van te maken.

Team Buitengoed Ta Fête