Natuurkampeerterrein

Vanaf vrijdag 2 september 2022 sluiten wij het kampeerseizoen af en is ons natuurkampeerterrein gesloten.

Medio april 2023 bent u weer van harte welkom en gaan we weer open voor onze kampeerders! En dan hebben we als het goed is 2 fietsen voor de verhuur! En… dan organisen we 1 vrijdag in de maand een ‘Table d’hote’ en wie wil kan aanschuiven voor een 3-gangen maaltijd!

We wensen jullie allen fijne feestdagen en een gezond 2023!!

Op ons terrein zijn 10 plekken voor (trekkers) tenten en 1 plek onder de walnotenboom voor een kampeerbusje (halfverhard). Door de zachte veengrond hebben we helaas geen ruimte voor caravans en grote campers. De plekken bevinden zich verspreid over het terrein in onze fruitboomgaard, op het eilandje, aan de rand van het watertje en bij de moestuin. Ook is er een centrale vuurplek waar het heerlijk toeven is; uitkijkend over het weiland terwijl de zon ondergaat en de lucht de mooiste kleuren krijgt.

Ingerichte Retro-tenten

Voor degenen zonder tent hebben we een heuse De Waard tent voor je klaar staan (ruime 4 persoonstent) en daarnaast nog een prachtige 2 persoons piramidetent. Hierin: een 2 pits gastoestel/kookspullen, een 2 persoons dik comfortluchtbed, 2 veldbedden en tafeltje met stoelen. Dan hoef je niet meer al je spullen mee te slepen en kan je gewoon je meegebrachte slaapzak uitpakken en klaar! Let op: het blijft basic kamperen en tegelijk genieten van buiten leven. Klik hier op checklist wat je zelf mee moet nemen!

Ook hebben we enkele kleine 2 persoonstentjes te leen die je gemakkelijk zelf kunt opzetten op een door jou gekozen plekje!

De Waard Zilvermeeuw
2-persoonstent

‘Boomslapers

Tussen de vele bomen op ons terrein is ook plek voor hangmat kamperen; het lijkt op een nieuwe trend en we hebben al een paar enthousiaste reacties. Vorig jaar sliepen er 4 boomslapers op ons kleine eilandje!

Stichting Natuurkampeerterreinen

Sinds 2021 zijn we aangesloten bij de Groene Koepel. Dat betekent dat we officieel tot het keurmerk natuurkampeerterreinen behoren en kampeerders een groene kampeerkaart moeten hebben om bij ons te komen kamperen. Ook blijven we 2 plekjes reserveren voor gasten van Campspace.

Reserveren

Je kunt een plekje op ons natuurkampeerterrein reserveren door een reserveringsverzoek te sturen. Op deze reservingspagina kun je meteen de actuele meldingen zien of we ruimte hebben op de camping.

Als je bij ons kampeert dien je te beschikken over een Natuurkampeerkaart (het Groene Boekje) van natuurkampeerterreinen.nl. Als je deze nog niet hebt, kun je dit bij je reservering aangeven en bij ons het “Groene Boekje” kopen (€ 15,95). Met dit boekje kies je als kampeerder voor kwaliteit en kun je terecht op 134 Natuurkampeerterreinen in Nederland, 11 in Frankrijk en 1 in België.

Op zaterdag is het pizzadag, dan bakken we jouw eigen pizza in onze houtgestookte pizzaoven! Dus als je mee wilt eten, geef dat dan meteen bij je boeking door, want op = op. Volgens het gastenboek zijn de pizza’s nu al populair.

Bekijk hier de tarievenlijst van kamperen op Buitengoed Ta Fête.

Afrekenen doen we door vóór of op jouw vertrekdag je een email te sturen met daarin een iDEAL betaallink. Makkelijk voor jou en voor ons!

Sanitair/voorzieningen/duurzaamheid

In onze mooie pipowagen hebben we 2 douches, 2 wc’s en een urinoir en een afwasplek en daarnaast is een gezellig terrasje voor onze gasten. Graag willen we de aarde sparen en duurzaam zijn, daarom komt de energie voor de electriciteit van de zonnepanelen op het dak van onze boerderij.

De Stal (binnenruimte)

Als kampeerder kun je gebruik maken van de Stal als binnenruimte. In de schapenstal staat een koelkast, een oventje, een waterkoker en een koffiezetapparaat voor algemeen gebruik. Hier kun je ook je fiets of telefoon opladen en lekker spelletjes doen of een boek lezen bij minder mooi weer. Ook hebben we op de tafel toeristische tips voor je uitgestald.

Tips en regels voor een mooie buitenbelevenis voor iedereen.

Als je naar ons toe komt, willen we je vragen heel even deze tips en regels te lezen om een mooie buitenbelevenis voor iedereen mogelijk te maken. (klik hier op de nadere uitleg).

Eetbaar landschap

Op ons terrein bevinden zich verschillende fruitbomen, waaronder appels, peren, kersen, vijgen, abrikoos en notenbomen. In het voorjaar genieten we van de bloesem en als het fruit rijp is, gaan we hier met zijn allen van genieten. Verder staan er verschillende bessenstruiken, is er een kruidenbak en een moestuin aangelegd. Hier kunnen ook onze campinggasten van genieten!

Activiteiten en dagtrips vanaf onze camping

Vanaf onze camping kun je eenvoudig iedere dag activiteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld een stedentrip naar Rotterdam of Delft, zwemmen of een dagje naar het strand. Wandelend, met de fiets of OV kun je vaak al heel ver komen. Speciaal voor onze gasten hebben wij een overzicht gemaakt van mogelijke activiteiten.

 

Klik hier Reserverings aanvraag natuurkampeerterrein

waarom niet gewoon allemaal naar Ta Fête? zeker als je met elkaar wat door wilt akkeren.

Rated 5 out of 5
november 1, 2022

de titel geeft aan, dat we het een echte aanrader vinden om hier eens te zijn. Verrassende plek in de rust en ruimte van Midden Delfland. De Euromast zien, de A4 ergens onder je voeten. En dan opeens niks. Nou niks…nee, Ta Fête vinden. Gastvrij en gewoon lekker gewoon.

na een intensieve middag even een borrel op terras, wegmijmerend over de polder staren. Afgeleid worden door een paar koeien en weer verder mijmeren. Catering heel goed. Leuk veel “eigen” producten. Omweg waard.

CDA Westland raadsfractie

Mooie plek, midden in Midden Delfland

Rated 5 out of 5
augustus 16, 2022

Wat een mooie, relaxte camping. We stonden onder de pruimenboom en keken ” s ochtends uit over de weilanden. De pipowagen met douches en wc”s zijn prima in orde. Genoeg plekken om zomaar even te zitten. En als je wilt heb je genoeg aanspraak; of in de avond bij de vuurplek of in de ochtend aan de picknicktafel.

Kortom genoten, ook al waren wij er maar 1 nachtje.

Zekerveen aanrader. En ik kom graag terug.

Bernadet

Prachtige plek!

Rated 5 out of 5
augustus 16, 2022

We hebben enorm genoten van deze mooie zo’n mooie camping.,, we voelden ons helemaal welkom door de hartelijkheid van Angela en Leon. We waren verrast door de aanwezigheid van de paarden in de wei rondom het terrein, paarden met hun veulens.

De Pipowagen met sanitair was subliem! De pruimen waren rijp, we hebben ervan gesmuld. Fijn gefietst in de omgeving. We komen er graag weer terug! Anna en Rinus

Anna Gijzemijter

Sil en prachtig

Rated 5 out of 5
augustus 14, 2022

Wat een heerlijke plek! We waren vooraf wat beducht voor de nabijgelegen snelweg, maar die is ondertunneld en hoor je totaal niet. Dank voor jullie goede zorgen!

Fifi Visser

Mooi dichtbij

Rated 5 out of 5
juli 29, 2022

Het was weer fantastisch op de camping van Angela en Leon.. Heerlijk met een kleinkind deze keer in de kant en klare tent… Dit jaar niet steeds wakker van Donald de Haan. Een mooie gezellige kleinschalige camping een kwartiertje fietsen vanaf huis..

Janneke en Guus