Kamperen op ons buitengoed

Na een fantastisch eerste seizoen zijn we nu gesloten en kijken uit naar het nieuwe seizoen (op 1 april 2021 gaan wij weer open)!

Op ons terrein zijn 8 plekken voor (trekkers) tenten en 1 plek voor een kampeerbusje. Door de zachte veengrond is er geen ruimte voor caravans en grote campers. De plekken bevinden zich verspreid over het terrein: in onze fruitboomgaard, op het eiland, aan de rand van het watertje en bij de moestuin.

Voor degenen zonder tent hebben we ook goed nieuws: we hebben nu een lege tent voor je klaar staan (luchtbed/matje/slaapzak zelf meenemen) en ook een mooie ingerichte 4 persoons katoenen tent met een 2 pits gastoestel, 4 veldbedden, bbq en tafel met stoelen. Dan hoef je niet meer te zweten en kan je  gewoon je slaapzak uitpakken en klaar! 

Reserveren

Je kunt een plekje reserveren via Campspace (we hebben meerdere kampeerplekken op Camspace) of stuur een reserveringsverzoek via email met uw gegevens en de gewenste aankomst- en vertrekdatum, 

En op zaterdag is het pizzadag! Dus als je mee wilt eten, geef dat dan meteen bij je boeking door, want op = op. Volgens het gastenboek zijn de pizza’s nu al populair.

Bekijk hier de tarievenlijst van kamperen op Buitengoed Ta Fête.

Sanitair/voorzieningen

In onze mooie pipowagen hebben we 2 douches, 2 wc’s en een urinoir en een afwasplek en daarnaast is een gezellig terrasje voor onze gasten.

En in de schapenstal staat een koelkast, een oventje en een koffiezetapparaat voor algemeen gebruik. Hier kun je ook je fiets of telefoon opladen en lekker spelletjes doen of een boek lezen bij minder mooi weer.  We proberen het afval zoveel mogelijk te scheiden: PMD – papier – glas – restafval en Donald en de 3 dikke dames smullen van de groenterestjes.

Eetbaar landschap

Op ons terrein bevinden zich verschillende fruitbomen, waaronder appels, peren, kersen, vijgen, abrikoos en notenbomen. In het voorjaar genieten we van de bloesem en als het fruit rijp is, gaan we hier met zijn allen van genieten. Verder staan er verschillende bessenstruiken, is er een kruidenbak en wordt er een moestuin aangelegd. Hier kunnen ook onze campinggasten van genieten!

Activiteiten en dagtrips vanaf onze camping

Vanaf onze camping kun je eenvoudig iedere dag activiteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld een stedentrip naar Rotterdam of Delft, zwemmen of een dagje naar het strand. Wandelend, met de fiets of OV kun je vaak al heel ver komen. Speciaal voor onze gasten hebben wij een overzicht gemaakt van mogelijke activiteiten.

2021

In het jaar (2021) sluiten we ons aan bij de Groene Koepel. Dat betekent dat we dan officieel tot de natuurkampeerterreinen behoren en kampeerders een groene kaart moeten hebben om te komen kamperen. Ook blijven we 2 plekjes reserveren voor gasten van Campspace.