Natuurkampeerterrein

Vanaf 1 april zijn we weer open voor onze kampeerders!

Op ons terrein zijn 10 plekken voor (trekkers) tenten en 1 plek onder de walnotenboom voor een kampeerbusje (halfverhard). Door de zachte veengrond hebben we helaas geen ruimte voor caravans en grote campers. De plekken bevinden zich verspreid over het terrein in onze fruitboomgaard, op het eilandje, aan de rand van het watertje en bij de moestuin. Ook is er een centrale vuurplek waar het heerlijk toeven is; uitkijkend over het weiland terwijl de zon ondergaat en de lucht de mooiste kleuren krijgt.

Ingerichte Retro-tenten

Voor degenen zonder tent hebben we ook nieuws: we hebben sinds kort een heuse De Waard tent voor je klaar staan (ruime 4 persoonstent) en daarnaast nog een prachtige gezinstent (ESVO). Hierin: een 2 pits gastoestel/kookspullen, een 2 persoons dik comfortluchtbed, 2 veldbedden en tafeltje met stoelen. Dan hoef je niet meer al je spullen mee te slepen en kan je gewoon je slaapzak uitpakken en klaar! Let op: het blijft basic kamperen en tegelijk genieten van buiten leven.

Ook hebben we enkele kleine 2 persoonstentjes te leen die je gemakkelijk zelf kunt opzetten op een door jou gekozen plekje!

De Waard Zilvermeeuw

‘Boomslapers

Tussen de vele bomen op ons terrein is ook plek voor hangmat kamperen; het lijkt op een nieuwe trend en we hebben al een paar enthousiaste reacties. Vorig jaar sliepen er 4 boomslapers op ons kleine eilandje!

Stichting Natuurkampeerterreinen

Sinds 2021 zijn we aangesloten bij de Groene Koepel. Dat betekent dat we officieel tot het keurmerk natuurkampeerterreinen behoren en kampeerders een groene kampeerkaart moeten hebben om bij ons te komen kamperen. Ook blijven we 2 plekjes reserveren voor gasten van Campspace.

Reserveren

Je kunt een plekje op ons natuurkampeerterrein reserveren door een reserveringsverzoek te sturen. Op deze reservingspagina kun je meteen de actuele meldingen zien of we ruimte hebben op de camping.

Als je bij ons kampeert dien je te beschikken over een Natuurkampeerkaart (het Groene Boekje) van natuurkampeerterreinen.nl. Als je deze nog niet hebt, kun je dit bij je reservering aangeven en bij ons het “Groene Boekje” kopen (€ 15,95). Met dit boekje kies je als kampeerder voor kwaliteit en kun je terecht op 134 Natuurkampeerterreinen in Nederland, 11 in Frankrijk en 1 in België.

Op zaterdag is het pizzadag, dan bakken we jouw eigen pizza in onze houtgestookte pizzaoven! Dus als je mee wilt eten, geef dat dan meteen bij je boeking door, want op = op. Volgens het gastenboek zijn de pizza’s nu al populair.

Bekijk hier de tarievenlijst van kamperen op Buitengoed Ta Fête.

Afrekenen doen we door vóór of op jouw vertrekdag je een email te sturen met daarin een iDEAL betaallink. Makkelijk voor jou en voor ons!

Sanitair/voorzieningen/duurzaamheid

In onze mooie pipowagen hebben we 2 douches, 2 wc’s en een urinoir en een afwasplek en daarnaast is een gezellig terrasje voor onze gasten. Graag willen we de aarde sparen en duurzaam zijn, daarom komt de energie voor de electriciteit van de zonnepanelen op het dak van onze boerderij.

De Stal (binnenruimte)

Als kampeerder kun je gebruik maken van de Stal als binnenruimte. In de schapenstal staat een koelkast, een oventje, een waterkoker en een koffiezetapparaat voor algemeen gebruik. Hier kun je ook je fiets of telefoon opladen en lekker spelletjes doen of een boek lezen bij minder mooi weer. Ook hebben we op de tafel toeristische tips voor je uitgestald.

We vragen je om afval zo veel mogelijk te scheiden en we vragen jouw aandacht voor de regels als je gebruik wilt maken van de vuurplek (klik hier op de nadere uitleg).

Goed om te weten:

  • vanwege de aanwezigheid van onze eigen huisdieren en dieren in de ons omliggende weiden zijn huisdieren niet toegestaan.
  • vanwege beperkte parkeergelegenheid op ons terrein hebben wij helaas heel beperkt ruimte voor dagbezoekers die met de auto op visite willen komen. Krijg je bezoek van mensen? Graag even bij ons melden om te overleggen en goed om te weten dat wij hiervoor kosten berekenen (zie tarievenlijst).

Eetbaar landschap

Op ons terrein bevinden zich verschillende fruitbomen, waaronder appels, peren, kersen, vijgen, abrikoos en notenbomen. In het voorjaar genieten we van de bloesem en als het fruit rijp is, gaan we hier met zijn allen van genieten. Verder staan er verschillende bessenstruiken, is er een kruidenbak en een moestuin aangelegd. Hier kunnen ook onze campinggasten van genieten!

Activiteiten en dagtrips vanaf onze camping

Vanaf onze camping kun je eenvoudig iedere dag activiteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld een stedentrip naar Rotterdam of Delft, zwemmen of een dagje naar het strand. Wandelend, met de fiets of OV kun je vaak al heel ver komen. Speciaal voor onze gasten hebben wij een overzicht gemaakt van mogelijke activiteiten.

 

Klik hier Reserverings aanvraag natuurkampeerterrein

10sterren!!

Rated 5 out of 5
mei 18, 2022

We hebben een heerlijk weekend gehad op dit prachtig paradijsje.
Dankzij de lieve gastheer en dame Angela en Leon en de schitterende boomgaard waar we in stonden.

Ron de Kluizenaar

Buitenkoken en ijsbad

Rated 5 out of 5
april 24, 2022

Heeeerlijk weekend beleefd met fijne mensen, ontspannen buiten koken en heerlijk eten!
Vanaf Honselersdijk was het maar een uurtje fietsen met mijn tentje achterop! Genieten van prachtig Midden Delfland!
Kater Kees had ik wel mee naar huis willen nemen, wat een lieverd!
Tenslotte het ijsbad! Wat een geweldige ervaring!
Dank aan Angela, Leon, Jop en Lars voor dit feestje!
Tjee, wat veel uitroeptekens!
Had ik al gezegd dat het geweldig was?
Tot ziens!

Lisette Eikelenboom

Rustige omgeving voor een strategie dag

Rated 4 out of 5
november 8, 2021

Wij hebben gebruik gemaakt van de Tuinkamer (november).. Toen wij aankwamen hing er mist over het weiland met een zonnetje erbij. Prachtig! Gedurende de dag trok de mist weg en hadden we weids uitzicht. Een mooie plek met een huiskamer gevoel en waar je in alle rust kan brainstormen zonder afleidingen om je heen. De verzorging was ook super. De hele dag door wordt alles aangevuld. De lunch was heerlijk en met zorg klaar gemaakt. Zeker een aanrader als je in een rustige en huiselijk omgeving wilt brainstormen.

Deborah – De Rotterdamse Ondernemerscoach

Antwoord van Buitengoed Ta Fête

Dank je wel voor de mooie review. Wij vonden het erg leuk om er voor jullie een mooie (buiten)belevenis van te maken.
Team Buitengoed Ta Fête

Heerlijke verblijf

Rated 4 out of 5
juli 24, 2021

In het mooie stukje groen een mooie tenten camping met uitzicht op de weilanden
Goede voorzieningen en goede gastvrouw en heer
Een prima uitval plaats om de fietsen en met de fiets Delft en bv Schiedam te bezoeken en er zijn meer mogelijkheden

Geeske Bosma

Oase van rust en vriendelijkheid

Rated 5 out of 5
juli 17, 2021

Een kampeerplek waar niets moet en alles mag in de natuur tussen Delft en Rotterdam. Vriendelijke gastvrije eigenaren, die er zelf ook veel lol aan hebben. We komen hier zeker vaker om de stad even te ontvluchten.

Martijn