Natuurkampeerterrein

Ervaar het buitenleven op Buitengoed Ta Fête

Kamperen in de polderlodge of de Waardtent
Ook onze jonge hond Guus heet je welkom!
Rustig wakker worden ......
Ieder vindt zijn plekje

Geniet ook volgend seizoen weer van het natuurkampeerterrein van Buitengoed Ta Fête! We gaan weer open vanaf 15 april 2024.

Op ons terrein zijn 8 plekken voor (trekkers) tenten en 1 plek voor een kampeerbusje en 2 ingerichte tenten. Door de zachte veengrond is er geen ruimte voor caravans en grote campers. De plekken bevinden zich verspreid over het terrein: in onze fruitboomgaard, op het eiland, aan de rand van het watertje en bij de moestuin.

Beschikbaarheid van onze Lodgetent, Bell tent of kampeerbusplek of de plekken om je eigen tent op te zetten: zie aparte beschikbaarheidsoverzichten onderaan deze pagina.

In de ingerichte 4 persoons Polder Lodge staat een 2 persoonsbed en 2x 1 persoonsbed, een picknicktafel, 2 stoelen en een klein keukenblokje. Er is geen electriciteit en douche/toilet zijn gewoon in de centrale pipowagen. En daarnaast is er ook een 2 persoons Belltent met een 2 persoonsbed (en evt 2 veldbedjes), picknickbank en keukenblokje. Dus neem wel je eigen slaapzak en kussen mee.

(Kleine) kinderen
Dankzij de kleinschaligheid leent ons kampeerterrein zich ook uitstekend voor korte kampeervakanties (quality-time) met ouder en kind. Een kind kan bij ons voorzichtig wennen aan de kippen (eitje rapen), de katten, konijnen en de hond en het uitzicht op het vee en het buiten zijn. Let op: ons  natuurkampeerterrein is omgeven door boerenslootjes (dus altijd je kind in de gaten houden).

Zaterdag pizzadag

En op zaterdag is het pizzadag! Dus als je mee wilt eten, geef dat dan meteen bij je boeking door, want op = op. Volgens het gastenboek zijn de pizza’s nu al populair.

Sanitair

In onze mooie pipowagen hebben we 2 douches, 2 wc’s en een urinoir en een afwasplek en daarnaast is er een gezellig terrasje voor onze gasten. De hooiberg heeft een mooie nieuwe vloer gekregen en ook hier kun je lekker zitten en de polder in turen.

En in de schapenstal staat een koelkast, een oventje en een koffiezetapparaat/waterkoker  voor algemeen gebruik. Hier kun je ook je fiets of telefoon opladen en lekker spelletjes doen of een boekje lezen bij minder mooi weer. 

Fietsverhuur

Sinds dit jaar hebben we 2 verhuurfietsen. Dat is veel makkelijker met alle smalle weggetjes en leuker om de omgeving te verkennen.

Duurzaamheid

We proberen het afval zoveel mogelijk te scheiden en het water van de douches wordt opgewarmd met de zonnecollectoren op het dak van de boerderij. Maar zuinig zijn met water blijft belangrijk voor onze planeet. Bij de schoonmaak gebruiken we duurzame producten.

[gallery size=”medium” ids=”2917,2913,1350 

 

 Activiteiten en dagtrips vanaf onze camping

Vanaf onze camping kun je eenvoudig iedere dag activiteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld een stedentrip naar Rotterdam of Delft, zwemmen of een dagje naar het strand. Wandelend, met de fiets of OV kun je vaak al heel ver komen. Speciaal voor onze gasten hebben wij een overzicht gemaakt van mogelijke activiteiten.

Eetbaar landschap

Op ons terrein bevinden zich verschillende fruitbomen, waaronder appels, peren, kersen, vijgen, abrikoos en notenbomen. In het voorjaar genieten we van de bloesem en als het fruit rijp is, gaan we hier met zijn allen van genieten. Verder staan er verschillende bessenstruiken, is er een kruidenbak en wordt er een moestuin aangelegd. Hier kunnen ook onze camping gasten van genieten! 

Reserveren

Klik hieronder om te reserveren. Daarbij graag aandacht voor het volgende:

– Omdat we de rust en de ruimte op Buitengoed Ta Fête belangrijk vinden voor onze gasten is het voor groepen (meer dan 7 personen) helaas niet mogelijk om te reserveren voor het natuurkampeerterrein. Alleen bij uitzondering en na een kennismaking kunnen we bespreken wat er voor een groep mogelijk is.

– Om dezelfde reden is het niet mogelijk om verjaardagen te vieren op ons terrein (ondanks vele verzoeken :-))

– Honden zijn niet toegestaan (ook al zijn ze nog zo braaf/oud). Dit in verband met alle reeds  rondlopende dieren.

– Parkeergelegenheid is bij ons beperkt. Bezoekers zijn daarom helaas niet mogelijk of alleen na overleg/toestemming.

– Kom je bij ons kamperen met aankomst per fiets of wandelend dan heb je voorrang met boeken en ook ontvang je korting.