Natuurkampeerterrein

Na een fantastisch eerste seizoen, is het nieuwe seizoen per 1 april weer begonnen! Langzaam groeien de knoppen en het groen aan de bomen en de eerste gasten hebben in de kou gekampeerd, maar de zon komt eraan!

Op ons terrein zijn 8 plekken voor (trekkers) tenten en 1 plek voor een kampeerbusje (halfverhard). Door de zachte veengrond is er geen ruimte voor caravans en grote campers. De plekken bevinden zich verspreid over het terrein: in onze fruitboomgaard, op het eiland, aan de rand van het watertje en bij de moestuin.

Voor degenen zonder tent hebben we ook goed nieuws: we hebben een lege vierpersoonstent voor je klaar staan (luchtbed/matje/slaapzak zelf meenemen) en ook een ingerichte 2 persoons katoenen tent met een 2 pits gastoestel, een 2 persoons dik comfortluchtbed, picknickbank en tafeltje met stoelen. Dan hoef je niet meer te zweten en kan je  gewoon je slaapzak uitpakken en klaar! 

Dit jaar hebben we ons aangesloten bij de Groene Koepel. Dat betekent dat we dan officieel tot de natuurkampeerterreinen behoren en kampeerders een groene kampeerkaart moeten hebben om te komen kamperen. Ook blijven we 2 plekjes reserveren voor gasten van Campspace.

Reserveren

Je kunt een plekje reserveren via Campspace of stuur een reserveringsverzoek voor een plekje op ons natuurkampeerterrein. Je dient dan te beschikken over een Natuurkampeerkaart (het Groene Boekje) van de Groene Koepel. Als je deze nog niet hebt, kun je dit bij je reservering aangeven en bij ons het “Groene Boekje” kopen (€ 15,95). Met dit boekje kies je als kampeerder voor kwaliteit en kun je terecht bij 134 Natuurkampeerterreinen in Nederland, 11 in Frankrijk en 1 in België.

Op zaterdag is het pizzadag, dan mag je je eigen pizza bakken in onze houtgestookte pizzaoven! Dus als je mee wilt eten, geef dat dan meteen bij je boeking door, want op = op. Volgens het gastenboek zijn de pizza’s nu al populair.

Bekijk hier de tarievenlijst van kamperen op Buitengoed Ta Fête.

Corona-maatregelen

Sanitair/voorzieningen

In onze mooie pipowagen hebben we 2 douches, 2 wc’s en een urinoir en een afwasplek en daarnaast is een gezellig terrasje voor onze gasten.

En in de schapenstal staat een koelkast, een oventje en een koffiezetapparaat voor algemeen gebruik. Hier kun je ook je fiets of telefoon opladen en lekker spelletjes doen of een boek lezen bij minder mooi weer.  We proberen het afval zoveel mogelijk te scheiden: PMD – papier – glas – restafval en Donald en de 3 dikke dames smullen van de groenterestjes.

Eetbaar landschap

Op ons terrein bevinden zich verschillende fruitbomen, waaronder appels, peren, kersen, vijgen, abrikoos en notenbomen. In het voorjaar genieten we van de bloesem en als het fruit rijp is, gaan we hier met zijn allen van genieten. Verder staan er verschillende bessenstruiken, is er een kruidenbak en wordt er een moestuin aangelegd. Hier kunnen ook onze campinggasten van genieten!

Activiteiten en dagtrips vanaf onze camping

Vanaf onze camping kun je eenvoudig iedere dag activiteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld een stedentrip naar Rotterdam of Delft, zwemmen of een dagje naar het strand. Wandelend, met de fiets of OV kun je vaak al heel ver komen. Speciaal voor onze gasten hebben wij een overzicht gemaakt van mogelijke activiteiten.

 

Klik hier Reserverings aanvraag natuurkampeerterrein