Natuurkampeerterrein

We hopen maar dat iedereen de kerstdagen goed is doorgekomen. Nu de oliebollen en de champagne nog. Daarna worden de dagen weer langer en kijken we uit naar het voorjaar!!! Soms lezen we de boekingen van afgelopen jaar nog even terug en dan verheugen we ons op nieuwe reserveringen. Heel graag tot in het nieuwe jaar! Vanaf Pasen zijn we weer open voor onze kampeerders.

Op ons terrein zijn 10 plekken voor (trekkers) tenten en 1 plek onder de walnotenboom voor een kampeerbusje (halfverhard). Door de zachte veengrond hebben we helaas geen ruimte voor caravans en grote campers. De plekken bevinden zich verspreid over het terrein in onze fruitboomgaard, op het eilandje, aan de rand van het watertje en bij de moestuin. Ook is er een centrale vuurplek waar het heerlijk toeven is; uitkijkend over het weiland terwijl de zon ondergaat en de lucht de mooiste kleuren krijgt.

Ingerichte (de Waard) tent

Voor degenen zonder tent hebben we ook nieuws: we hebben sinds kort een heuse De Waard tent voor je klaar staan (ruime 4 persoonstent) en daarnaast nog een prachtige gezinstent. Hierin: een 2 pits gastoestel/kookspullen, een 2 persoons dik comfortluchtbed, 2 veldbedden en tafeltje met stoelen. Dan hoef je niet meer al je spullen mee te slepen en kan je gewoon je slaapzak uitpakken en klaar! 

Ook hebben we enkele kleine 2 persoonstentjes te leen die je gemakkelijk zelf kunt opzetten op een door jou gekozen plekje!

De Waard Zilvermeeuw

Stichting Natuurkampeerterreinen

Sinds 2021 zijn we aangesloten bij de Groene Koepel. Dat betekent dat we officieel tot de natuurkampeerterreinen behoren en kampeerders een groene kampeerkaart moeten hebben om te komen kamperen. Ook blijven we 2 plekjes reserveren voor gasten van Campspace.

Reserveren

Je kunt een plekje reserveren via Campspace of stuur een reserveringsverzoek voor een plekje op ons natuurkampeerterrein. Je dient dan te beschikken over een Natuurkampeerkaart (het Groene Boekje) van de Groene Koepel. Als je deze nog niet hebt, kun je dit bij je reservering aangeven en bij ons het “Groene Boekje” kopen (€ 15,95). Met dit boekje kies je als kampeerder voor kwaliteit en kun je terecht op 134 Natuurkampeerterreinen in Nederland, 11 in Frankrijk en 1 in België.

Op zaterdag is het pizzadag, dan bakken we jouw eigen pizza in onze houtgestookte pizzaoven! Dus als je mee wilt eten, geef dat dan meteen bij je boeking door, want op = op. Volgens het gastenboek zijn de pizza’s nu al populair.

Bekijk hier de tarievenlijst van kamperen op Buitengoed Ta Fête.

Afrekenen doen we door vóór of op jouw vertrekdag je een email te sturen met daarin een iDEAL betaallink. Makkelijk voor jou en voor ons!

Sanitair/voorzieningen/duurzaamheid

In onze mooie pipowagen hebben we 2 douches, 2 wc’s en een urinoir en een afwasplek en daarnaast is een gezellig terrasje voor onze gasten. Graag willen we de aarde sparen en duurzaam zijn, daarom komt de energie voor de electriciteit van de zonnepanelen op het dak van onze boerderij.

En in de schapenstal staat een koelkast, een oventje en een koffiezetapparaat voor algemeen gebruik. Hier kun je ook je fiets of telefoon opladen en lekker spelletjes doen of een boek lezen bij minder mooi weer.  We proberen het afval zoveel mogelijk te scheiden: PMD – papier – glas – restafval. Daarom ons verzoek om zoveel mogelijk in de PMD-container (Plastic, Metaal [blikjes] en Drinkpakken) te deponeren. En de etensresten in de groene container (mag los). Je kunt hiervoor bij ons gratis bio-zakjes krijgen. Ook Donald en de 4 dikke dames smullen van de groenterestjes.Graag geen PMD en géén etensresten in de grijze container.

Goed om te weten:

  • vanwege de aanwezigheid van onze eigen huisdieren en dieren in de ons omliggende weiden zijn huisdieren niet toegestaan.
  • vanwege beperkte parkeergelegenheid op ons terrein hebben wij helaas heel beperkt ruimte voor dagbezoekers die met de auto op visite willen komen. Krijg je bezoek van mensen? Graag even bij ons melden om te overleggen en goed om te weten dat wij hiervoor kosten berekenen (zie tarievenlijst).

Eetbaar landschap

Op ons terrein bevinden zich verschillende fruitbomen, waaronder appels, peren, kersen, vijgen, abrikoos en notenbomen. In het voorjaar genieten we van de bloesem en als het fruit rijp is, gaan we hier met zijn allen van genieten. Verder staan er verschillende bessenstruiken, is er een kruidenbak en een moestuin aangelegd. Hier kunnen ook onze campinggasten van genieten!

Activiteiten en dagtrips vanaf onze camping

Vanaf onze camping kun je eenvoudig iedere dag activiteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld een stedentrip naar Rotterdam of Delft, zwemmen of een dagje naar het strand. Wandelend, met de fiets of OV kun je vaak al heel ver komen. Speciaal voor onze gasten hebben wij een overzicht gemaakt van mogelijke activiteiten.

 

Klik hier Reserverings aanvraag natuurkampeerterrein

Rustige omgeving voor een strategie dag

Rated 4 out of 5
november 8, 2021

Wij hebben gebruik gemaakt van de Tuinkamer (november).. Toen wij aankwamen hing er mist over het weiland met een zonnetje erbij. Prachtig! Gedurende de dag trok de mist weg en hadden we weids uitzicht. Een mooie plek met een huiskamer gevoel en waar je in alle rust kan brainstormen zonder afleidingen om je heen. De verzorging was ook super. De hele dag door wordt alles aangevuld. De lunch was heerlijk en met zorg klaar gemaakt. Zeker een aanrader als je in een rustige en huiselijk omgeving wilt brainstormen.

Deborah – De Rotterdamse Ondernemerscoach

Antwoord van Buitengoed Ta Fête

Dank je wel voor de mooie review. Wij vonden het erg leuk om er voor jullie een mooie (buiten)belevenis van te maken.
Team Buitengoed Ta Fête

Heerlijke verblijf

Rated 4 out of 5
juli 24, 2021

In het mooie stukje groen een mooie tenten camping met uitzicht op de weilanden
Goede voorzieningen en goede gastvrouw en heer
Een prima uitval plaats om de fietsen en met de fiets Delft en bv Schiedam te bezoeken en er zijn meer mogelijkheden

Geeske Bosma

Oase van rust en vriendelijkheid

Rated 5 out of 5
juli 17, 2021

Een kampeerplek waar niets moet en alles mag in de natuur tussen Delft en Rotterdam. Vriendelijke gastvrije eigenaren, die er zelf ook veel lol aan hebben. We komen hier zeker vaker om de stad even te ontvluchten.

Martijn

Idyllische plek

Rated 5 out of 5
juli 15, 2021

Onverwacht mooie plek tussen Schiedam en Delft. De (verdiepte) A4 is vlakbij maar nauwelijks te horen.
Mooi sanitair waar wat extra haakjes bij zouden kunnen.
Wat ons betreft een aanrader!

Maria en Pieter

Super fijne plek

Rated 5 out of 5
juni 18, 2021

Mooie kleine camping met echt de tent als kampeermiddel. Geen caravans, je verkeert tussen katoenen buren ipv temidden van wit kunststof. Hadden de mooiste plek en het mooiste weer, top dus. Wij kunnen ta fête beslist aanraden.

Fedde en Janine