Kamperen op ons buitengoed

We zijn geopend!

Op ons terrein zijn 8 plekken voor (trekkers) tenten en 1 plek voor een kampeerbusje. Door de zachte veengrond is er geen ruimte voor caravans en grote campers. De plekken bevinden zich verspreid over het terrein: in onze fruitboomgaard, op het eiland, aan de rand van het watertje en bij de moestuin.

Voor degenen zonder tent hebben we ook goed nieuws: we hebben nu een lege tent voor je klaar staan (luchtbed/matje/slaapzak zelf meenemen) en ook een mooie ingerichte 4 persoons katoenen tent met een 2 pits gastoestel, 4 veldbedden, bbq en tafel met stoelen. Dan hoef je niet meer te zweten en kan je  gewoon je slaapzak uitpakken en klaar! 

Je kunt een plekje reserveren via Campspace. Let op: Er  verschillende kampeerplekken van ons op Camspace die je kunt boeken of stuur een reserveringsverzoek via email met uw gegevens en de gewenste aankomst- en vertrekdatum, 

En op zaterdag is het pizzadag! Dus als je mee wilt eten, geef dat dan meteen bij je boeking door, want op = op. Volgens het gastenboek zijn de pizza’s nu al populair.

 

Bekijk hier de tarievenlijst van kamperen op Buitengoed Ta Fête.

Sanitair

In onze mooie pipowagen hebben we 2 douches, 2 wc’s en een urinoir en een afwasplek en daarnaast is een gezellig terrasje voor onze gasten.

En in de schapenstal staat een koelkast, een oventje en een koffiezetapparaat voor algemeen gebruik. Hier kun je ook je fiets of telefoon opladen en lekker spelletjes doen of een boekje lezen bij minder mooi weer.  We proberen het afval zoveel mogelijk te scheiden: PMD – papier – glas – restafval en Donald en de 3 dikke dames smullen van de groenterestjes.

 

 •  

  Onze hond Tarzan waakt over de tentjes op het terrein
 •  

  Ooievaar achter je tent
 •  

  Geniet vanuit je tentje van de ondergaande zon

 

Eetbaar landschap

Op ons terrein bevinden zich verschillende fruitbomen, waaronder appels, peren, kersen, vijgen, abrikoos en notenbomen. In het voorjaar genieten we van de bloesem en als het fruit rijp is, gaan we hier met zijn allen van genieten. Verder staan er verschillende bessenstruiken, is er een kruidenbak en wordt er een moestuin aangelegd. Hier kunnen ook onze campinggasten van genieten!

  •  

  •  
 •  
 •  

  Bloesem oude appelboom

 

 •  

  De feestelijke opening van het sanitair

 

Het eerste vakantieseizoen sluiten wij ons aan bij Campspace en het jaar daarna bij de Groene Koepel.

Zie ook https://www.degroenekoepel.nl/

 

Activiteiten en dagtrips vanaf onze camping

Vanaf onze camping kun je eenvoudig iedere dag activiteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld een stedentrip naar Rotterdam of Delft, zwemmen of een dagje naar het strand. Wandelend, met de fiets of OV kun je vaak al heel ver komen. Speciaal voor onze gasten hebben wij een overzicht gemaakt van mogelijke activiteiten.