Regels voor een mooie buitenbelevenis voor iedereen!

Graag afval zo veel mogelijk scheiden

We proberen het afval zoveel mogelijk te scheiden:

  • GFT (Groente, Fruit en Tuinafval)
  • PMD (Plastic, Metaal en Drinkpakken)
  • Papier
  • Glas
  • Grijs restafval.

Onze verzoeken:

  • Wil je zoveel mogelijk in de PMD-container (plastic, drankblikjes en drinkpakken) deponeren? Deze wordt iedere twee weken geleegd en er is vaak ruimte genoeg.
  • Etensresten graag zoveel mogelijk in de groene container (mag los). Je kunt hiervoor bij ons ook gratis bio-zakjes krijgen. Ook Donald en de 4 dikke dames smullen van de groenterestjes.
  • Wil je zo min mogelijk afval in de grijze container doen? (En dus geen PMD en géén etensresten er in doen.)

Gebruik vuurplek

Op ons terrein hebben we speciaal een hoek ingericht als vuurplek. Alleen op dit gedeelte van ons terrein is het toegestaan vuur te stoken. Als we afvalhout beschikbaar hebben (dit leggen we dan naast de vuurplek), kun je dat gratis gebruiken om op te stoken. Als dit op is kun je zelf hout meenemen of hout bij ons kopen: in de stal zijn de netten hout verkrijgbaar. Als je er één gebruikt; stuur ons een appje, dan zetten we deze op de factuur.

Barbecuen is alleen mogelijk op de vuurplek en dit is niet bij de tent. Een gas barbecue kan wel bij de tent.

Tijden aankomstdag en vertrekdag

Op de aankomstdag verwelkomen wij je graag tussen 15.00-20.00 uur.

Op de vertrekdag kun je uitchecken tot 12.00 uur.

Goed om te weten:

Huisdieren niet toegestaan

Vanwege de aanwezigheid van onze eigen huisdieren en dieren in de ons omliggende weiden zijn huisdieren niet toegestaan.

Geen ruimte voor dagbezoekers

Vanwege beperkte parkeergelegenheid op ons terrein hebben wij helaas heel beperkt/geen ruimte voor dagbezoekers die met de auto op visite willen komen. Krijg je bezoek van mensen? Graag even bij ons melden om te overleggen en goed om te weten dat wij hiervoor kosten berekenen (zie tarievenlijst).

Stapvoets rijden met de auto op de oprijlaan

Tijdens het laatste stukje rijden in de polder ben je misschien zelf al helemaal Zen geworden zodat je al vanzelf stapvoets bent gaan rijden. Graag aandacht om op onze oprijlaan langzaam te rijden (maximaal 15 km/uur). Wij, de buren en alle dieren bedanken jullie daarvoor.

In verband met beperkte parkeergelegenheid  graag zoveel mogelijk carpoolen of aankomst per fiets.