Half-day Winter Retreat


Evenementgegevens


De winter staat voor verstillen, overgave en vertrouwen. De natuur heeft in de herfst alles losgelaten wat het niet meer nodig heeft en is in overgave. Deze periode is van essentieel belang voor de natuur om van binnenuit te consolideren – kracht op te doen, om van daaruit weer te kunnen gaan groeien in de lente. Uiterlijk is er rust, van binnen is er groei.

Deze ochtend staat volledig in het teken van de winter. Jij bent tenslotte ook natuur! Gedurende deze ochtend krijg je de ruimte om te verstillen, met je aandacht naar binnen te gaan – om van binnenuit jezelf te voeden. Yin Yoga, meditatie, Yoga Nidra, reflectie en een fijne kop kruidenthee – alles draagt bij om de energie van de winter en het daarbij behorende Water element te stimuleren in jou. Terug naar je innerlijke natuur.

We verblijven bij het mooie Buitengoed Ta Fête in Schipluiden, midden in de polders. Een heerlijke plek om je even terug te trekken en in de buitenlucht te zijn. De fijne boerderijruimte is voor ons beschikbaar, en ook rondom de boerderij is het heerlijk vertoeven.

Verstillen en van binnenuit kracht opdoen. Ook zo’n zin in?

Wat je deze 1/2 dag kunt verwachten:

  • Meditaties
  • Yin Yoga, gericht op de winter
  • Koffie, thee & lekkers
  • Reflectievragen voor dit seizoen
  • Yoga Nidra
  • De verstilling van de natuur om je heen!
Datum & tijd: vrijdag 26 januari 2024 van 9.30 – 12.30 uur

Kosten: €45,-
Deelname: we werken met groepen van maximaal 10 personen – yoga ervaring is niet nodig.

Aanmelden: Inschrijven Pop-up Yoga – Yoga Karavaan