Half-day winter retreat


Evenementgegevens


Op vrijdag 26 januari 2024 geeft Cindy van de Yogakaravaan een Winter Stilte-dag bij Buitengoed Ta Fête in Schipluiden. De winter staat voor verstillen, overgave en vertrouwen. De natuur heeft in de herfst alles losgelaten wat het niet meer nodig heeft en is in overgave. Deze periode is van essentieel belang voor de natuur om van binnenuit te consolideren – kracht op te doen, om van daaruit weer te kunnen gaan groeien in de lente. Uiterlijk is er rust, van binnen is er groei.

Deze dag op het fijne buitengoed staat volledig in het teken van de winter. Jij bent tenslotte ook natuur! Gedurende deze dag krijg je de ruimte om te verstillen, met je aandacht naar binnen te gaan – om van binnenuit jezelf te voeden. Yoga, meditatie, reflectie, stilte-wandeling, tijd voor jezelf, lekkere & voedzame maaltijden, muziek – alles draagt bij om de energie van de winter en het daarbij behorende Water element te stimuleren in jou. Terug naar je innerlijke natuur.

Deze dag verblijven we bij het mooie Buitengoed Ta Fête in Schipluiden, midden in de polders. Een heerlijke plek om je even terug te trekken en in de buitenlucht te zijn. De fijne boerderijruimte is voor ons beschikbaar, en ook rondom de boerderij is het heerlijk vertoeven.

Verstillen en van binnenuit kracht opdoen. Ook zo’n zin in?

Kijk voor meer info/aanmelden op: 26 januari 2024 – Half-day Winter Retreat (VOL) – Yoga Karavaan