Verhuizing naar nieuwe vergaderkamer, de Deel !

Onlangs is het mij gelukt om inspiratie te vinden voor onze grote huiskamer: ‘De Deel’. Deze voormalige stal werd eigenlijk niet veel gebruikt en alleen in de winter als de tuinkamer een beetje koud is, zitten we hier. En daardoor wist ik maar niet wat ik hier nou mee wilde doen; verbouwen tot een B&B? vergaderruimte maken? of gewoon als eigen woonkamer blijven gebruiken? Er kwamen nieuwe openslaande deuren in, want die waren erg slecht en een muur werd in een prachtige blauw/zwarte kleur geverfd. Daarna werd de volgende muur neutraal grijs en toen viel het stil. Totdat ik daar op een avond in mijn eentje zat en rondkeek, dacht aan een kleur die ik ergens gezien had en besloot ”ik ga het gewoon doen’!; knal geelgroen, de kleur van een tennisbal.

Het resultaat is prachtig geworden; de combinatie met het hout maakt het levendig en de planten erin zorgen voor sfeer. En zo werd het de nieuwe bijeenkomstenkamer. IJSkracht mocht als vaste gast de aftrap doen en daarna was het tijd voor een mooie yogadag. Inmiddels is de hybride warmtepomp gelukkig ook goed afgsteld dus het lukt ook met het warm stoken van de grote ruimte. Wie komt als eerste vergaderen in de Deel?

En als je hier vergadert, kun je eventueel gebruik maken van de prachtige tuinkamer als breakout room of we zetten hier de lunch voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *