Officiële opening met 8 gezinnen van de Voedselbank, vrijdag 4 juni om 17.00 uur!

Het idee speelde al langer in ons hoofd; een officiële opening op Buitengoed Ta Fête! Vorig jaar hadden we een heel spontaan voorproefje met onze vrienden, waarbij ik zelf de kraan van de pipowagen voor de eerste keer opendraaide. Maar heel graag wilden wij er nog een officieel momentje van maken. Vader Theo van Marrewijk heeft op 4 juni de knotwilgentak door gezaagd om op die manier het hek te openen voor al onze gasten. En dit weekend speciaal voor de 8 gezinnen van de Voedselbank Delft e.o.

Dankzij een subsidie van de Gemeente Delft, 12 tipi tenten (ter beschikking gesteld door de Waard tenten), een statiegeldbijdrage van AH Schipluiden en diverse andere sponsors konden wij de gezinnen een geheel verzorgd weekend bieden. En van alle kanten werd hulp aangeboden door vrienden en familie. Vakantiebank Delft organiseerde de aankomst van de gezinnen, Miranda van Gezonde Kracht en Dirk van de Atlas van de wereldreiziger hielpen bij de organisatie van de activiteiten en iedere dag waren er een paar vrienden die kwamen helpen. Supergoed dat we zo met zijn allen deze gezinnen een heerlijk konden bezorgen.

We bedanken gemeente Delft, Vakantiebank Delft, de Waard tenten, AH Buckers Schipluiden, Boerderij Landzicht, fluisterboot Andante, de Verteltante, hoeve Bouwlust, Fresia Paprika’s, Vockestaert, Rozema verhuur, Marrewijk Amarylis, Tomatenkweker Roel de Bakker, hoeve Bouwlust en natuurlijk de vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *